P a c o  P o n c e 

Teràpia i BioPsicoTerapia

¡ Molt  més  que  salut !

 

- La medicina integrativa és un moviment que promou la idea de interacció entre medicina convencional i les diferents tècniques terapèutiques per arribar a una integració dels seus potencials amb l'objectiu d'obtenir el tractament òptim per a cada persona.

- La BioNeuroEmoció / Biodescodificació és un conjunt de tècniques que permeten identificar i modificar la programació desconeixent que està darrere de símptomes físics i psíquics, així com dificultats i trastorns conductuals. Aquest procediment és totalment compatible amb altres tractaments mèdics i / o paramèdics i pot ser una bona opció com acompanyament emocional en el tractament de qualsevol símptoma o dificultat.

- El biomagnetisme mèdic avançat permet tractar multitud de símptomes, algunes disfuncions d'òrgans i glandes, així com dolors, traumatismes, etc. És una bona opció en símptomes en fase aguda per la ràpida resposta d'aquest tipus de tractament i també és efectiu en algunes dolències cròniques. La combinació del Biomagnètic Par amb el Biomagnetisme mèdic avançat i la Bioenergética potencia substancialment el correcte enfocament de la terapèutica, millorant així els resultats.

- La Naturopatia agrupa diferents tècniques terapèutiques naturals, que usades de forma preventiva permeten mantenir en millors condicions la nostra salut, i quan ja hi ha símptomes, es pot facilitar la resolució i afavorir la recuperació.

- La homeopatía holística avançada és una poderosa eina terapèutica que permet la millora ràpida de molts símptomes restituint de forma natural l'equilibri biològic.

Constantment a l'avantguarda dels nous descobriments per oferir sempre els millors resultats.

Equipament:  Diferents equips com a mesura de la tensió arterial, mesurament de nivell de saturació d'oxigen, electrocardiógrafo, equip de detox entre uns altres faciliten la pràctica terapèutica.

Si està pensant en la seva salut física i / o emocional, tots els meus coneixements, equipament i experiència estan a la seva disposició. Per favor, vegeu les opcions de contacte.